Will Smith vás povzbudí a motivuje

Will Smith narozený 25. září 1968 ve Philadelphii je úspěšný americký herec a i bývalý rapper. Narodil se jako druhé dítě ze čtyřech manželům Caroline a Willardovi Smith, majitelům chladírenské společnosti. Vyrůstal v západní Philadelphii, kde dostal přezdívku “Prince”, využíval svůj přirozený šarm, aby se dostal z problémů. Jako nadaný začínající umělec se setkal s Jeffem Townesem na jedné párty a zanedelouho začali spolupracovat jako “DJ Jazzy Jeff a Fresh Prince”. Jako populární duo vydělali mnoho peněz, které Smith měl hlavně na dům, auta a šperky. Smith ale chtěl začít něco nového, co se mu podařilo, když potkal Bennyho Medinu, který přišel s myšlenkou nového seriálu založeného na Smithově životě v Beverly Hills. Smithovi a NBC se tato myšlenka líbila a vyústila v seriál The Fresh Prince of Bel-Air 1990.

Zápletka byla jednoduchá – Will vlastně hrál sám sebe – chlapce z Philadelphie se přestěhoval do Beverly Hills. Seriál trval 6 let. Současně si zahrál v několika filmech, kritici si ho všimli hlavně ve filmu Six Degrees of Separation 1993. Úspěch přisel hlavně s filmem Bad Boys 1995. Tím začala jeho hvězdná kariéra. Will Smith, ale kromě toho, že nám dělá radost prostřednictvím filmů, tak se i hodně často cituje na různých motivačních webech a magazínech. Jeho slova jsou mnohokrát tak zažité, že skutečně ví o čem mluví. Dnes jsme si nachystali pro vás 7 výroků Willa Smitha, které vás můžou povzbudit a motivovat.

will smith

 

 

 

 

 

 

 

Ignorace

“Každý je ignorant, ale v rozdílných věcech”.

Rozhodování

“Kdyby existovalo něco, čemu bych se měl oddat, nevěřím, že by mi něco mohlo zabránit v tom, abych se stal třeba i prezidentem USA”.

Autentičnost

“Můžeš plakat, není to žádná hanba”.

Hodnoty

“Příliš mnoho lidí utrácí peníze, které nevydělali, aby si koupili věci, které nechtějí, aby okouzlili lidi, které nemají rádi”.

Selhání a úspěch

“Moje stará máma mi jednou pověděla: Nedovol, aby se selhání dostalo do tvého srdce a nenech si úspěch přerůst přes hlavu”.

Účel

“Nevím, jaký je můj účel, ale chci tu být pro větší věci. Usiluji o to, aby jsem byl jako ti nejlepší lidé, jací kdy žili”.

Nenávist

“V průběhu života vás lidé budou štvát, nerespektovat a zacházet s vámi zle. Nechejte boha, ať se vyrovná s věcmi, které dělají. Protože nenávist ve vašem srdci vás pohltí také”.

      Fortulion.cz
      Logo